اپلیکیشن رسمی پوریا مظفریان را به صفحه اصلی خود اضافه کنید.
این صفحه را در مرورگر سافاری باز کنید.
در نوار پایین بر روی دکمه Share بزنید.
در منو باز شده در قسمت پایین گزینه Add to Home Screen را انتخاب کنید.
در مرحله بعد در قسمت بالا روی Add بزنید.

چه چیزی باعث میشه تصمیم گیری قاطعی نداشته باشید؟ ( تردید در تصمیم گیری )

258- تردید در تصمیم گیری-مقاله

در طول روز تصمیم های زیادی می گیرین. البته خیلی از این تصمیمایی که می گیرین اونقدرا هم مهم نیست. مثلا تصمیم می گیرین که این بار به هنگام ناهار دوغ یا نوشابه بخورین. تصمیم گیری تو این لحظه خیلی راحته چون بعد خوردن یه نوشیدنی که اتفاق خاصی نمیفته. اما یه موقع هایی باید یه تصمیم هایی بگیرین که تاثیر رو زندگی تون داره. تو این جور مواقع تردید در تصمیم گیری به سراغ تون میاد. با ما در این مقاله از پوریا مظفریان همراه باشین تا بدونین چی باعث میشه که تردید کنین.

بررسی عواملی که باعث تردید در تصمیم گیری میشن

همون طور که تو مقدمه گفتیم خیلی از تصمیم هایی که تو طول روز میگیرین، تاثیر زیادی رو زندگی تون نداره. تو همون مثال نوشابه هم منظور این نبود که هر روز بین دوغ و نوشابه تصمیم گیری می کنین. فرض رو این بذارین که بعد از چند ماه قراره نوشابه بخورین. اگه قراره هر روز نوشابه بخورین که باید بگیم تصمیم بدی گرفتین!

با این حال تعدادی از تصمیم ها هستن که جدی تر میشن و شما هنگام تصمیم گیری دچار تردید میشین. یه دو راهی هایی هستن تو زندگی تون که ممکنه بینش تردید کنین که چه راهی رو انتخاب کنین. مثال خاصی هم نمی زنیم؛  چون هر کی تصمیم گیری خودش رو داره. و همین طور ممکنه موردی که خیلیا درموردش تردید دارن، شما به راحتی باهاش کنار بیاین.

پس هر کسی تردید های مربوط به خودش رو داره. البته برخی از این تردیدها درسته و برخی از این تردیدها دلایلی داره که در ادامه اونا رو بررسی می کنیم.

ترس

تو این فیلم ها دیدین که یکی سعی می کنه تا یه بمبی رو خنثی کنه. معمولا بین سیم قرمز و آبی تردید می کنه. این از اون مورد تردیدهایی که درسته و عامل اصلیش ترسه. چون قطع سیم اشتباه باعث میشه فیلم تموم بشه.

اما آیا تصمیم هایی که در اون تردید می کنین در این حد خطرناکه که بترسید؟ یکی از اصلی ترین عامل های تردید کردن همین ترسیدنه. ترس رو نمیشه کنار گذاشت. باید برین سراغ این که چی باعث میشه بترسین.

بالاخره این ترسا یه دلیلی داره. بعد از فهمیدن دلیلش، می تونین از یه معادله ساده استفاده کنین. دو راه جلوتونه؛ اگه قراره راه اول رو انتخاب کنین، یه مزایا و یه معایبی داره. و اگه راه دوم رو انتخاب کنین یه مزایا و معایب دیگه ای داره. بر این اساس تصمیم بگیرین که مزایای و معایب کدوم یکی برتر از اونه و تصمیم بگیرین.

راحتی

مورد بعدی که باعث ترید تو تصمیمی گیری میشه، راحتیه. خیلیا شاید تو طول روز ده تا تصمیم بگیرین و خیلی از این تصمیم ها رو انجام بدن  و از چند روز کلا بیخیال بشن. یا حتی ممکنه در همون مرحله تصمیم گیری دچار تردید بشن و قضیه رو کنسل کنن.

اکثر این کنسل شدنا برای راحتیه. برای مثال شما تصمیم می گیرین که هر روز صبح ورزش کنین تا از بی تحرکی دربیاین. بعد از دو سه روز دچار تردید میشین که ادامه بدین یا نه. چون که به دنبال راحتی بودن باعث میشه به سراغ ورزش کردن نرین و بگیرین بخوابین.

خیلیا چون با شرایط فعلیشون راحتند، هر چه که همین شرایط هم خوب نیست، تصمیم به تغییر نمی گیرین. اما برای پیشرفت باید این راحتی رو کنار بذارین و کمی سختی بکشین تا به موفقیت برسین.

تو این مقاله فرصت کردیم دو تا از مهم ترین عامل های تردید رو بگیم. موارد زیاد دیگه ای هم وجود داره. مثل نداشتن اطلاعات کافی و گزینه های زیاد رو میز که باعث ایجاد ترید میشن.

شما هم می تونین نظرات خودتون رو درمورد تردید بگین. چی باعث میشه دچار ترید بشین؟

تمام!

نظرات کاربران
نام و نام خانوادگی:
ممنونم که نظرت رو با بقیه به اشتراک گذاشتی.
keyboard_arrow_up