اپلیکیشن رسمی پوریا مظفریان را به صفحه اصلی خود اضافه کنید.
این صفحه را در مرورگر سافاری باز کنید.
در نوار پایین بر روی دکمه Share بزنید.
در منو باز شده در قسمت پایین گزینه Add to Home Screen را انتخاب کنید.
در مرحله بعد در قسمت بالا روی Add بزنید.

بررسی نکات تقویت فن بیان

بررسی نکات تقویت فن بیان

تو مقاله قبلی از فن بیان و مزایای اون صحبت کردیم. مثلا یکی از مزایای فن بیان اینه که می تونین تو بحث ها برنده بشین و دوستای بیشتری پیدا کنین. بالا بردن مهارت اجتماعی برای شما که تو این سن و سال هستین، خیلی مهم و کاربردیه. تو این مقاله از سایت پوریا مظفریان میخوایم شما رو با نکات تقویت فن بیان آشنا کنیم.

نکات تقویت فن بیان

تو مقاله قبلی در مورد مزایای فن بیان خوندین. حالا نوبت به این رسیده که با گفتن نکات تقویت فن بیان و رعایت همین نکات ساده، مهارت فن بیان خودتون رو بهتر کنین. برای دونستن نکات  تقویت فن بیان ، نیازه که بدونین فن بیان شامل عامل های مختلفیه و با تقوتی همین موارد، می تونین فن بیان رو هم تقویت کنین. در ادامه به این نکات اشاره می کنیم:

-اولین نکته از نکات تقویت فن بیان اینه که به خود موضوع توجه داشته باشین. هر چی بیشتر تسلط داشته باشین، می تونین بهتر هم در مورد اون صحبت کنین. برای مثال اگه دوستاتون رو دیده باشین، تاثیر این موضوع رو بهتر متوجه میشین. مثلا فرض کنین که دوست تون داره یه خاطره تعریف می کنه. و یا دوست تون داره در مورد یه سوالی که پرسیدین نظر  میده.

تو تعریف خاطره، دوست تون خیلی روون و بدون مشکل خاطره رو تعریف می کنه. اما تو پاسخ دادن به سوالی که زیادی بهش مسلط نیست، حتما نمی تونه به خوبی براتون صحبت کنه. پس قبل از این که صحبت کنین، به اون موضوع خوب مسلط بشین. خیلی از سخنران ها هم اول به یه مورد مسلط میشن و بعد می تونن بدون مشکلی در رابطه با اون موضوع صحبت بکنن.

-دومین نکته از نکات تقویت فن بیان اینه که شما به عنوان کسی که می خواد فن بیانش قوی بشه، باید دانش زبانی تون هم قوی باشه. شما از دانش آموزی که کلاس اول دبستانه و دانش آموزی که کلاس ششم دبستانه، انتظار نداری که یه شکل حرف بزنن. چرا؟ چون که این دانش آموز هم کلی واژه جدید یاد گرفته و هم می دونه کی بهتره از این کلمات تو جمله خود استفاده کنه.

-سومین نکته از نکات تقویت فن بیان کنترل استرسه. استرس بلای جون اکثر دانش آموزا است. این که استرس رو بذارین کنار و با اعتماد به نفس حرف تون رو بزنین، انگاری کمر کار رو شکستین!

این با اعتماد به نفس حرف زدن یه نیرویی به صحبت های شما میده که هر چی هم بگین، طرف مقابل از شما قبول می کنه. ولی بر عکس حتی اگه منطقی حرف رو هم با استرس بگین، کسی شما رو جدی نمیگیره.

-نکته بعدی از مجموعه نکات تقویت فن بیان اینه که سرعت حرف زدن خودتون رو کنترل کنین. البته فقط به این معنی نیست که سریع صحبت نکنین. خیلی کند صحبت کردن گاهی می تونه خیلی بدتر از سریع صحبت کردن باشه.

نه اونقدر کند و آروم که خوابشون بگیره و نه اونقدر سریع و بلند که سردرد بگیرن و نفهمن چی به چیه؟ باید طوری صحبت کنین که تعادل رعایت بشه. البته جایی نیازه برای تاکید بیشتر آروم صحبت کنین و جایی هم نیازه که به صحبت کردن تون سرعت ببخشین. در کل همیشه کند و یا سریع نباشه.

جمع بندی

تو این مقاله سعی کردیم که به نکات تقویت فن بیان اشاره کنیم که اجرایی باشن. البته نکات دیگه ای هم وجود داره که این نکات تخصصی تر میشه.

تنظیم تنفس، توجه به حجم صدا، تغییر لحن و کلی نکات دیگه که اگه تو کلاس های فن بیان کار کنین، بهتر می تونین فن بیان تون رو تقویت کنین.

امیدواریم که با تقویت فن بیان به بهترین شکل از این مهارت استفاده کنین.

تمام!

نظرات کاربران
نام و نام خانوادگی:
ممنونم که نظرت رو با بقیه به اشتراک گذاشتی.
keyboard_arrow_up